reklama 11A

Mezinárodní závody v Kronenbergu s českou účastí

ikonka

V nizozemském Kronenbergu se ve dnech 22. – 25. února uskuteční mezinárodní skokové závody CSI2*. My při nich budeme moci držet palce jedné české zástupkyni, a to Ladě Šobichové. Tato česká jezdkyně je nahlášena s dvojicí koní…
21.02.2018 11:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká reprezentantka Lada Šobichová  bude závodit v nejnáročnějších soutěžích v rámci těchto závodů, neboť je nahlášena do CSI2*, a dále jsou vypsány i soutěže při CSI1* a CSIYH1*. Lada Šobichová bude stejně jako při předcházejících startech sedlat dvojici koní Lord d´Or a L´Amour.

Hlavní soutěží při CSI2* bude nedělní Grand Prix, která se jede zároveň jako finálová soutěž Big Tour. Jedná se o soutěž s rozeskakováním, přičemž základní kolo se pojede s překážkami vysokými 145 centimetrů. Na start by se mělo postavit maximálně 60 kvalifikovaných jezdců, kteří budou zároveň sbírat body do Longines žebříčku.

Po všechny závodní dny budou mít jezdci při CSI2* šanci startovat v soutěžích Small Tour, Medium Tour a právě Big Tour. Nejnižší Small Tour se pojede na parkuru 135 centimetrů vysokém.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE