reklama 11C

Mezinárodní tým s českými základy pro GCL 2017

Od chvíle, kdy Czech Equestrian Team oznámil, že pro sezonu 2017 postaví vlastní družstvo do Global Champions League, jezdecká veřejnost napjatě očekávala, kdo v týmu Berlin Lions doplní Annu Kellnerovou a Aleše Opatrného. Máme pro vás odpověď!
17.02.2017 11:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Ze strany pořadatelů zástupci Czech Equestrian Teamu dostali doporučení sestavit tým tak, aby měl každý jezdec k dispozici alespoň tři koně se zkušeností na úrovni 160 centimetrů, protože všechna kola se jedou jako závody kategorie CSI5*. 
 
„Po poradě s Jessicou Kürten, která je hlavní manažerkou týmu a trenérkou Aničky, jsme oslovili jezdce, které Vámdnes můžeme představit. Vedle českých reprezentantů Anny Kellnerové a Aleše Opatrného budou za náš tým startovat holandský jezdec Gerco Schröder a Rakušan Max Kühner, kteří se ve FEI Longines Ranking oba průběžně pohybují okolo TOP 30, a jako pátá nastoupí belgická jezdkyně Cindy Van Der Straten,“ uvedli zástupci Czech Equestrian Teamu.
 
Pořadí ve FEI Ranking je z hlediska složení týmu klíčové. Podle pravidel musí být členem týmu vždy alespoň jeden jezdec v pořadí do 30. místa FEI Ranking, další pak nejhůře do 250. místa. Jeden z jezdců musí být věkem do 25 let. „Těší nás, že se nám podařilo sestavit silný tým a věříme, že to bude pro všechny velký sportovní zážitek,“ shodně konstatovali představitelé Czech Equestrian Teamu.
 
Zdroj: Tisková zpráva Czech Equestrian Teamu



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE