reklama 11B

Mezinárodní CIC Strzegom uzavřely parkury

ikonka

V polské Strzegomi se od pátečního dne konaly mezinárodní závody ve všestrannosti Strzegom Spring Open. O závěr závodů se postarala neděle 8. dubna, když na většinu jezdců čekal parkur. V mezinárodních soutěžích se nejvíce dařilo Robertu Pokornému …
08.04.2018 19:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Robert Pokorný byl jediným českým jezdcem, kterému se podařilo probojovat se do elitní pětice v rámci mezinárodních zkoušek. V CIC1* koněm Floor díky bezchybné jízdě v krosu i parkuru získal konečné čtvrté místo. Na kontě měl 35,00 trestných bodů.

Do elitní desítky se v téže soutěži dostal také Miroslav Trunda. Tomu se nejvíce dařilo s koněm Shutterflyke, s nímž si na konto připsal celkem 36,40 trestných bodů. Tento výsledek stačil na konečné sedmé místo.

V náročnější CIC2* si pro nejlepší český výsledek dojel Petr Lacina a Kamikatze, kteří společně obsadili 41. příčku ve výsledkové listině (69,40 trestných bodů).

Čeští jezdci závodili také v rámci národních soutěží. V polské úrovni „P“ obsadil třetí pozici Lukáš Letál s koněm Coco Rico, který inkasoval pouze 29,10 trestných bodů. Tento jezdec následně získal umístění v elitní pětici i v soutěži „L“, v níž sedlal koně Quido. Celkem 33,20 trestných bodů mu přineslo pátou pozici ve výsledkové listině.

Druhé místo přidala ještě Adéla Svobodová. V nejjednodušší kategorii na stupni LL získala toto umístění s koněm Unkas Boy. Jejich konto bylo zatíženo 31,20 body.

Nejnáročnější kategorií v rámci těchto mezinárodních závodů byla soutěž CIC3*. Tuto zkoušku dokončilo celkem dvanáct dvojic a pro vítězství si dojela švédská reprezentantka Anna Freskgard. S koněm Box Qutie vedle od drezurní zkoušky a v dalším průběhu si na konto nepřidala již žádný trestný bod. Celkově měla pouhých 29,20 trestných bodů.

Druhý skončil německý reprezentant Adreas Dibowski s koněm FRH Corrida (31,70) před třetí japonskou dvojicí Yoshiaki Oiwa a The Duke of Cavan (34,30).

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE