reklama 11A

Mercedes German Master ve Stuttgartu pro Blum

ikonka

Zlatým hřebem v pátek 17. listopadu na závodech CSI5*-W ve Stuttgartu byla soutěž s názvem Mercedes German Master, kde se startující představili na parkuru vysokém 155 cm. Nejlépe si s touto náročnou zkouškou poradila domácí jezdkyně Simone Blum...
18.11.2017 09:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Páteční program na CSI5*-W v německém Stuttgartu vyvrcholil soutěží s název Mercedes German Master, která se konalo v pozdních večerních hodinách.

Startovní listina náročné zkoušky, kde překážky měřily 155 cm, čítala celkem dvanáct jezdců, z nichž sedmička bezchybných postoupila do rozeskakování.

Zopakovat bezchybný výsledek se podařilo elitní pětici. K nule si jednoznačně nejrychlejší čas 33.64 vteřin připsala německá dvojice Simone Blum a DSP Alice, která tak zvítězila. Stříbrný stupínek obsadil švédský reprezentant Henrik von Eckermann, který zde sedlal koně Cantinero. Trojlístek na stupních vítězů uzavřel domácí Marcus Ehning spolu s koněm Cristy.

Skokový program ve Stuttgartu vyvrcholí nedělní soutěží započítávané do Světového poháru, kde bude pro závodní dvojice připraven parkur s výškou překážek až do 160 cm.

Výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE