reklama 11C

Medaile na albertovském MČR ve voltiži rozdány

ikonka

První letošní medaile v rámci mistrovství České republiky se v neděli 8. července rozdávali v rámci mistrovství ve voltiži, které hostil Albertovec. Elitní příčky si rozebrali jezdci v celkem šesti soutěžních kategoriích…
08.07.2018 20:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: Petr Videnka

Seniorskou kategorii, kde nakonec byli spojeni muži i ženy, ovládl po vydařeném nedělním kole Jan Hablovič. Ten tak svým výkonem sesadil z vedoucí příčky Kateřinu Kocurovou a na koni Kuzma si s celkovým výsledkem po dvou kolech 6,756 bodů dojel pro zlato. Kateřina Kocurová na Patriotovi-NF počítala 6,515 bodů.

V juniorské kategorii žen A, se z konečného vítězství radovala po sobotě třetí Tereza Czyžová na Aladinovi 5. I v této kategorii tak výrazně zamíchalo pořadím nedělní finále a tato jezdkyně získala zlatou medaili se 7,289 body. Stříbrná příčka zde patřila Kateřině Reslerové na koni Landar (7,205 bodů) a elitní trio uzavřela Vanesa Krištofová na Patriotovi-NF (7,065 bodů).

Vedení kategorie jednotlivců žen B si po sobotních kolech udržela i v neděli Adéla Kotolová, která tuto soutěž dokončila s 6,518 body před Klárou Kyselou na Laudatio (6,231 bodů) a třetí Emě Žůrkové na Lancelotovi 26 (5,810 bodů).

Radost domácímu publiku udělalo vítězství juniorské skupiny JK Albertovec – junior 1, které nenašlo přemožitele s náskokem bezmála jednoho a půl bodu. Druhé místo si z této kategorie odváží s 6,001 body TJ Frenštát a trojlístek na stupních vítězů uzavřeli zástupci skupiny TJ Tlumačov s 5,839 body.

Stejně tak se podařilo zvítězit domácím v soutěži družstev jednotlivců, kde v týmu Albertovec 1 odstartovaly Kateřina Kocurová, Vanesa Kristofová a Lucie Kubíková, které si pro zlato dojeli s celkovou známkou 6,509.

V soutěži juniorských dvojic si pak nejlépe vedl tandem Viktorínová - Kotolová s Landarem z drásovského klubu TJJ Lucky. Jejich průměrná známka měla hodnotu 6,183.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE