reklama 11B

Mechelenským vítězem SP spřežení se stal Chardon

ikonka

Během pozdních večerních hodin v sobotu 30. prosince se v belgickém Mechelenu uskutečnila bodovaná soutěž čtyřspřeží v rámci Světového poháru. Z osmi soutěžících se nakonec z vítězství radoval holandský jezdec Bram Chardon…
31.12.2017 16:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V této soutěži spřežení se opět elitní trojice ze základního kola kvalifikovala do finálové jízdy, kde se rozhodovalo o vítězi. Jen těsně se do této trojice nedostal domácí účastník Glenn Geerts. Ten jako jediný dokončil bezchybně základní kolo, bohužel jeho čas 160,91 vteřiny zhruba o vteřinu nestačil na třetí nejlepší výkon. Ten podal Koos de Ronde, když dokončil s jednou penalizací v podobě pěti vteřin s celkovým časem 159,80 vteřiny.

Do elitní trojice se tak probojovali dva Holanďané. Z druhé pozice do rozhodující jízdy postupoval také Švýcar Jérome Voutaz. Právě on dokončil finálovou jízdu nejrychleji, a to v čase 145,84 vteřiny. Dvě chyby mu však na konto připočetly 10 vteřin a jeho celkový součet času stačil na druhou příčku. Bezchybná jízda totiž vynesla vítězství holandskému jezdci Bramu Chardonovi. Ten dokázal provést své spřežení trasou bezchybně a v čase 147,49 vteřiny.  Tento teprve 24letý reprezentant tak úspěšně kráčí ve stopách svého otce Ijsbranda, který si na konto připsal mnoho vítězství právě při Světovém poháru.

Třetí nakonec skončil v Mechelenu Koos de Ronde, který zajel v čase 157,65 vteřiny včetně pětivteřinové korekce za jednu chybu.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE