reklama 11A

Martinický Mercedes-Benz Spring Cup pro Rodovou

Velmi kvalitní konkurence se sešla v neděli 10. dubna na startu vrcholné soutěže parkurových závodů v Martinicích u Březnice pod názvem Mercedes-Benz Spring Cup 2016. Překvapivě však nejvyšší příčky ukořistili méně zkušení jezdci...
10.04.2016 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Bezesporu největšími hvězdami startovního pole byli Ondřej Zvára s Cento Lanem. Ti překonali základní parkur bez trestných bodů, ale jelikož šlo o tréninkový start, jezdec se rozhodl do rozeskakování nenastoupit. Startoval tak v něm pouze s Monte Cristem, ale s ním mu nevyšel odskok u jedné z překážek a posléze pokračování vzdal.
 
Dvakrát bezchybní byli ještě Jiří Luža a Jiří Paoušek. Luža však s Benitem-S i se Zentem-S v rozeskakování jednou chyboval a umístil se na pátém a šestém místě. Také Jiří Papoušek chyboval v sedle Dukata VTH. S Capuou zopakoval bezchybný výkon, ale čas 35,85 stačil jen na bronzovou příčku. Pomalejší z bechybných byla pouze Kateřina Zigová s Ellou 1. 
 
Naopak vůbec nejrychlejší jízdu v rozeskakování předvedl Patrik Majher s Chonny. Ten byl jedním ze dvou jezdců, kteří se odvážili výrazně zkrátit trasu podjetím jedné z překážek. Jenže jemu riskantní jízda přinesla 8 trestných bodů a skončiljako osmý
 
Tou druhou odvážnou (ve startovním pořadí tou první) byla Michaela Rodová s Aurenou. vyšlo vše skvěle a díky tomu zaslouženě zvítězila. Její čas byl 31,94 sec., což bylo zhruba 3,5 sekundy méně, než měl druhý Alexandr Baraldi na koni Spectrum. 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže. EquiTV.cz pro vás připravuje nezkrácený video záznam hlavní martinické soutěže třídenního mítinku Mercedes-Benz Spring Cup 2016. Těšit se můžete také na celou řadu video rozhovorů s jezdci!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE