reklama 11A

Martinice zahájily ve čtvrtek úvodní kolo ČSP

ikonka

Během čtvrtečního dne 19. dubna začalo v Martinicích první letošní kolo Českého skokového poháru. Úvodní den přinesl celkem pět skokových soutěží, z toho ta poslední byla zároveň kvalifikace do Amateur Tour. Vítězkou se stala Hana Dastychová…
19.04.2018 18:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

O závěr čtvrtečního závodního dne se postarala kvalifikační soutěž Amateur Tour, která se jela na parkuru stupně Z. Pro první místo si nakonec dojela loňska vítězka závěrečného finále Hana Dastychová, která sedlala koně Fatima 15. Nejblíže se k ní dostal Jaroslav Vábek, který předvedl v této soutěži druhou nejlepší jízdu v sedle Dekamerona. I on předvedl velice rychlou jízdu v návazném rozeskakování, když na první místo ztratil pouze 0,19 vteřiny.

Tento jezdec si během dne připsal na konto také jedno vítězství, a to hned v úvodní soutěži celých závodů. Ve stupňované obtížnosti do 100 centimetrů předvedl nejlepší jízdu s klisnou Lady Charlotte.

Nejvyšším parkurem čtvrtečního dne bylo dvoufázové skákání 120/125 centimetrů, v němž se dařilo Kateřině Hanušové. S koněm Concalida zvítězila s minimálním rozdílem 0,04 vteřiny na druhou umístěnou Annu Bierhanzlovou. Ta sedlala koně Arisco-M. Elitní trio uzavřel Jan Štětina a Gylord-S.

Páteční den přinese vedle otevřených soutěží nejen další kvalifikace Amateur Tour, ale také první kvalifikační soutěž Czech Junior Cupu.

 

Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže. Stránky pořadatele jsou dostupné ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE