reklama 11C

Martin Fuchs vítězem lyonského kola SP

ikonka

Skokový program mezinárodních závodů v Lyonu zakončila v neděli 4. listopadu soutěž v rámci skokového Světového poháru 2018/2019 Západoevropské ligy. Pro nejvyšší příděl bodů si tentokrát dojel švýcarský reprezentant Martin Fuchs…
04.11.2018 17:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Rovná čtyřicítka koní nastoupila do nedělního vrcholu CSI5* v Lyonu, ve které jezdci bojovali o důležité body do žebříčku skokového Světového poháru Západoevropské ligy.

Bez chyb na překážkách se podařilo překonat náročný parkur s výškou překážek 160 cm dvanácti dvojicím. Dvěma z nich ale zabránil v postupu do rozeskakování jeden trestný bod za překročení stanoveného času. V Lyonu se opět sešla kvalitní sestava, čemuž odpovídá také nula sedmi jezdců, kteří dokázali bezchybnou jízdu zopakovat i v rozeskakování.

Elitní příčky si rozebraly dvojice, kterým se podařilo protnout cílovou pásku v čase pod 38 vteřin. Nejrychlejšího času dosáhl Švýcar Martin Fuchs, který se tak radoval z maximálního počtu 20 bodů do svého žebříčku. Tento jezdec nenašel přemožitele v sedle koně Clooney.

Švýcarská vlajka byla na stupních vítězů hned dvakrát, a to i díky bronzové příčky Stevea Guerdata spolu s Biancou. Druhé místo obsadila italská dvojice Lorenzo De Luca a Ensor de Litrange LXII. Nejúspěšnějším francouzským jezdcem byl Kevin Staut, který domácímu publiku udělal radost bezchybnými jízdami, ale jehož čas v sedle For Joy van’t Zorgvliet HDC stačil na páté místo.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE