reklama 11D

Čeští parkuroví jezdci se vydávají do Michalowic

ikonka

/AKTUALIZOVÁNO/ V polských Michalowicích se můžeme těšit na starty českých reprezentantů. Na mezinárodní skokové závody tam totiž ve dnech 18. – 21. října vyráží Jiří Hruška, Vladislava Humplíková, Marek Klus, Aleš Opatrný a Sára Vingrálková…
16.10.2018 18:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V polských Michalowiwích se bude skákat v rámci mezinárodních závodů CSI2*, které vyvrcholí během nedělního dne. Hlavní soutěží bude skoková Grand Prix, která se pojede na parkuru 145 centimetrů vysokém.

Z České republiky budeme moci držet palce mj. Marku Klusovi, který se do tohoto areálu vypraví se dvěma koňmi. V náročnějších soutěžích právě při CSI2* se představí v sedle Cariosna. Následně se tento jezdce bude účastnit i soutěží CSIYH*, do nichž je přihlášen se Solidatem.

Nahlášeni jsou i další čeští reprezentanti. V CSI2* bude závodit také Aleš Opatrný s Chachou, Clintgoldem a Idariem, Jiří Hruška na Oridě M a Acoradii MXi2M. Chybět nebude také Sára Vingrálková s Celanou a Kas-sini DC. Aleš Opatrný nastoupí i do jedné hvězdy stejně jako Vladislava Humplíková. Dva koně Areta a Forewera má Opatrný zapsané také do CSIYH. 

Výkony českých jezdců budeme průběžně sledovat. Startovní a výsledkové listiny budou dostupné ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE