reklama 11C

Madden vede finále skokového SP v Paříži

ikonka

Během čtvrtečního dne 12. dubna se v Paříži uskutečnilo první kolo v rámci finále Světového poháru ve skocích. V soutěži, v níž se chyby přepočítávaly na trestné vteřiny, se nejvíce dařilo zástupkyni ze Spojených států amerických, Elizabeth Madden…
13.04.2018 16:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Elizabeth Madden sedlala v této zkoušce koně Breitling LS a dokončila parkur 160 centimetrů bezchybně. Jejich čas byl 61,89 vteřiny, což jí nakonec zajistilo první místo. Připsala si tak na konto 38 bodů a je ve vedení finále Světového poháru ve skocích.

Druhý nejlepší výkon nakonec podal německý reprezentant Daniel Deusser a Cornet d´Amour. I tato dvojice překonala parkur bezchybně a potřebovala k tomu celkem 62,61 vteřin. Deusser si tak za tento svůj výkon připsal na konto celkem 36 bodů.

Elitní trio uzavírá další zástupce ze Spojených států amerických, a to Devin Ryan. Tento jezdec ztratil na druhou příčku pouze dvě desetiny vteřiny a na parkuru představil svého koně Eddie Blue. Do bodování Světového poháru si připsal celkem 35 bodů.

Na čtvrté pozici se opět probojoval německý zástupce, tentokrát se jednalo o Marcuse Ehninga s koněm Cornado NRW. Jeho čas byl o pouhé 0,06 sekund pomalejší než v případě třetího Devina Ryana. Nicméně i tento jezdec má dobře rozjeté finále Světového poháru, když má aktuálně 34 bodů.

Na příčku nejvyšší sahal Henrik von Eckermann, který ukazoval velice rychlou jízdu, a nakonec se dostal do cíle v čase 60,33 vteřiny. Nevyvaroval se však shození a připočtení 4 trestných vteřin ho odsunulo na páté místo. Jeho čas by jinak na první příčku stačil.

Druhé finálové kolo čeká na jezdce během pátečního večera 13. dubna, odstartovat by měli v 20:30 hodin.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE