reklama 11B

ME 2018: drezurní jezdci U25 zamíří do Roosendaalu

ikonka

Dalším šampionátem, kterému se budeme věnovat v naší pravidelné rubrice, je mistrovství Evropy 2018 v drezuře pro jezdce do 25 let věku. ME pro kategorii označovanou jako U25 má poměrně krátkou historii. Konat se bude potřetí…
15.12.2017 11:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Organizace mistrovství Evropy v drezuře pro jezdce ve věku do 25 let byla přidělena do nizozemského Roosendaalu. Ten je po Hagenu (GER) a Lamprechtshausenu (AUT) teprve třetím místem, kde se ME-D-U25 koná. Termín připadl na 13. – 18. srpna. 
 
V posledním ročníku dominovali jezdci Německa a Nizozemí. Němci zvítězili v hodnocení týmů, právě před Nizozemím. Bronz si odváželi z Rakouského Lamprechtshausenu Švédi. 
 
Německo bralo i obě individuální zlaté medaile. V úloze IM-II zvítězila Lisa Marie Klössinger (GER) na koni FBW Daktari stejně jako ve volné Grand Prix U25. Druhé místo v obou úlohách vybojovala nizozemská zástupkyně Anne Meulendijks v sedle MDH Avanti N.O.P. Bronz putoval dvěma různým jezdcům. V IM-II byla třetí dvojice Denise Nekeman (NED) na Boston STH. V küru získal třetí příčku Juan Matute Guimon ze Španělska s koněm Quantico Ymas.
 
Necháme se překvapit, kdo se bude radovat v srpnu v Roosendaalu. 
 
Ilustrační foto: Lukáš Klingora



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE