reklama 11B

MČR v Pardubicích po drezuře pro Pokorného

Nejlepší výkon v drezuře podal v rámci mistrovství České republiky ve všestrannosti během pátečního dne 21. července v Pardubicích Robert Pokorný. S Boline získal pouze 42,08 trestných bodů a vedoucí postavení si pojistil druhou příčkou s Floor…
21.07.2017 23:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V nejtěžší soutěži seniorů při CNC2* se zatím nejvíce daří Robertu Pokornému. Tento jezdec již v minulosti slavil titul mistra České republiky a nyní má k němu nejblíž. V drezurní zkoušce totiž předvedl se svými koňmi dva nejlepší výkony. První pozici drží s Boline, když obdržel 42,08 trestných bodů. Jeho úloha tak byla ohodnocena 71,94 %.

Mezi druhou a třetí pozicí jsou nicméně rozdíly pouze v desetině bodu. Zatímco Robert Pokorný má s Floor 45,31 trestných bodů, Gabriela Slavíková a Expectancy Lucy mají po drezuře 45,94 trestných bodů. Čtvrtý je zatím Jan Holec s koněm Tasznik (46,46 trestných bodů). Obhájce titulu Miloslav Příhoda je s koněm Lord prozatím pátý, na první místo ztrácí necelých pět trestných bodů.

Mezi mladými jezdci (CNC1*) jde do dalších dnů z první pozice Eliška Orctová s koněm Bonus. S výsledkem 41,20 trestných bodů mají slušný náskok více jak 4 bodů na zbytek startujících.

Všichni jezdci se během soboty představí v terénních jízdách, které začínají v 9:00 hodin. Hlavní soutěž seniorů pak odstartuje v 14:00 hodin.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, na stránky pořadatele se odstanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE