reklama 11C

MČR pony zahájilo finále Stylového poháru 2018

ikonka

V termínu 22. – 26. srpna hostí zduchovický areál další mistrovství ČR tentokrát ve skocích a drezuře pony. Úvodní středeční den patřil především finále Stylového poháru pony 2018, kde si elitní příčky rozebraly jezdci čtyř kategorií…
23.08.2018 09:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jako první se v rámci finále Stylového poháru pony 2018 bojovalo ve věkové kategorii jezdců 8 až 10 let na pony S a A. Pro nejvyšší známku 9,2 si dojela Anna Kykalová, která se tak v sedle Sunny Boye 1 radovala z vítězství. Druhá příčka výsledkové listiny patřila Kristýně Veverkové spolu se Sankao Alegres. Trojlístek na stupních vítězů této kategorie pak uzavřela Barbora Korábová s Eli 1.

Na ponících S a A bojovali také jezdci ve věku 11 až 13 let. V této kategorii nenašla přemožitele Sofie Fraňková, která se spolu s Alder Courts Tofee radovala ze známky 9. O jedinou desetinu horší známku získala Magdalena Held, které tak v sedle Light Feet patřilo stříbro. Kateřině Růžičkové spolu s Indigem 6 patřilo třetí místo.

Předposlední hodnocenou kategorií byli jezdci ve věku 8 až 13 let startující na ponících typu B. Zde se na finálovém parkuru Stylového poháru nejvíce dařilo Danielovi Hakrovi. Ten si totiž spolu s A Starlight C dojel pro známku 9,6, která znamenala vítězství. Na stříbro stačil výkon Viktora Skuteckého v sedle Marschalla. Do elitního tria se probojovala také Gabriela Kopřivová, a to v sedle Orchids Romario II Nova Equi.

Pro zlato mezi jezdci ve věku 14 až 16 let na ponících do 148 cm si dojela Jana Táboříková. Tato jezdkyně v sedle Ginger 6 zvítězila se známkou 9. Druhé místo na výsledkové listině obsadila Zuzana Králová spolu s Extra 1 před Sárou Dvořákovou a Gejzerem.

Kompletní výsledkové listiny středečního programu najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE