reklama 11D

Luxusní ceny pro finále SPČP 2011

Pouhý týden zbývá do zahájení závěrečných závodů Skokového poháru České pojišťovny, během nichž proběhne poslední kvalifikační kolo této extraligové soutěže a zároveň velké finále pro nejlepší čtyři jezdce,…
15.09.2011 11:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

…kteří budou muset prokázat své jezdecké umění nejen v sedle vlastního koně, ale i na koních svých soupeřů. Finišovat ovšem budou také rámcové seriály pro jezdce do 21 let – Dance and Jump Czech Junior Cup a pro amatérské jezdce – Equiservis Amateur Tour. 
 
Zájem o účast na těchto závodech je dle očekávání enormní a pořadatelé dokonce museli čtvrteční začátek úvodní soutěže posunout na 7. hodinu ranní. Během čtyř dnů se uskuteční celkem 15 soutěží, v nichž budou rozděleny finanční a věcné ceny za téměř milion korun. „Rozhodli jsme se, že dotace ještě oproti plánu navýšíme tak, aby v soutěžích stupně S* a vyšších obdržela výhru celá čtvrtina startovního pole,“ uvedla hospodářka závodů Jitka Opatrná. 
 
Nejvíce peněz bude samozřejmě rozděleno v posledním kvalifikačním závodu Skokového poháru České pojišťovny a v samotném finále. „Sobotní Velká cena má dotaci 80.000 korun a pro finálovou soutěž je vymezeno 120.000 korun,“ upřesnila Jitka Opatrná. Připraveny jsou však i speciální ceny. „Majitel nejlepšího finálového koně a vítězný jezdec obdrží poukázky na šperky v hodnotě 15.000 korun, kterou věnuje Petra Tippelt ve spolupráci se společností Diamonds International Corporation,“ doplnila Pavla Kudláčková ze společnosti Via Solaris, a.s., jež je marketingovým a reklamním partnerem Skokového poháru České pojišťovny.
 
Na atraktivní ceny se mohou těšit i vítězové a další umístění ve dvou rámcových seriálových soutěžích. Pro nejlepší tři účastníky finále Dance and Jump Czech Junior Cup věnuje titulární sponzor seriálu vedle pamětních trofejí poukazy na nákup jezdeckého vybavení v obchodním domě Dance and Jump v hodnotě 20, 15, resp. 10 tisíc korun a fotografické obrazy vč. nafocení v profesionálním ateliéru fotografa Ing. Luba Hrtuse v hodnotě 15.000 korun pro každého. „Zvláštní cena je připravena i pro ošetřovatele koní prvních tří umístěných jezdců. To však není ještě zdaleka vše. Další věcné ceny ve výši více než 300.000 korun rozdělíme mezi všech dvacet účastníků finále. Jsou mezi nimi jezdecké přilby, značkové oblečení, jezdecké vybavení, kosmetika a výživové doplňky pro koně. Jedná se o stovky položek,“ prozradila JUDr. Renata Tomanová – jednatelka společnosti Dance and Jump.  
 
Také finálový závod Equiservis Amateur Tour je určen dvěma desítkám nejlepších jezdců z kvalifikací. „Společnost Equiservis věnovala pro nejúspěšnější účastníky finále amatérské túry poukázky na odběr zboží v hodnotě 10.000 korun. Absolutní vítěz pak od nás dostane sedlo Prestige dle vlastního výběru, jejichž hodnota se pohybuje okolo 70.000 korun,“ informoval jednatel společnosti Equiservis Ing. Stanislav Hakr. 
 
Podrobnosti o výhrách a další informace k programu závodů najdete na www.ceskyskokovypohar.cz.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE