reklama 11A

Londýnská stošedesátka pro Van Der Vleutena

ikonka

Dvě soutěže na nejvyšší úrovni nabídl páteční program Světového poháru CSI5*-W v Londýně. Hala Olympia zažila nejprve dvoukolovou soutěž do 150 cm a večer se pak skákalo až do 160 cm. Vrchol dne patřil Maikelovi Van der Vleutenovi.
16.12.2017 09:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Dvěma nejtěžším soutěžím předcházela v pátek 15. prosince dopolední stopětačtyřictíka, kterou vyhrála belgická dvojice Francois Mathy jr a Falco van de Clehoeve. 
 
Nejvyšší sport však přišel na řadu až v druhé části programu. Odpoledne se jela dvoukolová stopadesátka. V té se po dvou čistých výkonech radoval z prvního místa Němec Daniel Deusser na SX Hidalgo VG, druhý skončil Robert Olivier (FRA) s Vivaldi des Meneaux. Třetí příčku získal nizozemský jezdec Harrie Smolders v sedle Zinia.
 
Večer pak čekala fanoušky TOP skokového sportu stošedesátka v podání nejlepších dvojic světa. Základní kurz překonalo sedm z nich bez chyb. V rozeskakování se jich představilo pouze šest, Kevin Staut dále nestartoval. Nejlépe si s rozhodující částí soutěže poradil Maikel Van der Vleuten (NED) na VDL Groep Arera C. Necelých 20 setin sekundy na něj ztrácel druhý Marcus Ehning (GER) s Comme Il Faut, třetí dojel Simon Delestre (FRA) v sedle koně Teavanta II C Z.
 

Výsledky z Londýna jsou v tomto odkazu




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE