reklama 11D

Lady Westminster vyhrála Jarní cenu klisen 2018

ikonka

Vítězkou prvního klasického dostihu sezony, 70. Jarní ceny klisen (Listed, 1600 m, 550 tis. Kč, 3l. klisny) se stala sázková druhá spolufavoritka (4:1) Lady Westminster pod vedením žokeje Per-Anderse Graberga. Přinášíme podrobnosti a fotogalerii…
06.05.2018 21:52  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Lady Westminster při jejím teprve třetím životním startu a vůbec prvním představení na českém území, k premiérovému triumfu dovedl mnohonásobný švédský žokej-šampión Per-Anders Graberg, přičemž pro něj šlo při šesté návštěvě Velké Chuchle o první české vítězství. Hnědka stáje Westminster Race Horses na rychlé dráze dosáhla výtečného času 1:35,85, jímž o dvě sekundy vylepšila rekord dostihu a jen o jedinou setinku sekundy zůstala za absolutním rekordem chuchelské dráhy. Trojnásobný český trenér-šampión Václav Luka zaznamenal své osmé klasické prvenství, čtvrté v ČR a první v Jarní ceně klisen.
 
Po boji o půl délky druhá finišovala outsiderka Rabbit Havana (ž. Havelková, tr. Petrlík, Rabbit Trhový Štěpánov, 30:1), s odstupem pěti délek pak její stájovou kolegyni Rabbit Bated (ž. Šara, 20:1) na čtvrté místo odkázala Carmella (ž. Mitchell, tr. Török, DS Pegas, 7:1). Pětici doplnila úspěšnější z dvojice německých aktérek La Mia (ž. Šafář, tr. Richter, Stall Dresor, 15:1).
 
Fotogalerii připravil: Ivan Krejza (Jezdci.cz)



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE