reklama 11C

LGCT Super Grand Prix bude mít premiéru v Praze

ikonka

Společnosti Longines a Global Champions Tour oznámily nové dlouhotrvající partnerství. Uzavřená dohoda obnovuje a zároveň rozšiřuje postavení Longines coby hlavního partnera série. Vzniká navíc nová Super Grand Prix, jejíž premiéru zažije Praha!!!
06.12.2017 09:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vítěz série GCT 2017 Harrie Smolders, foto: Stefano Grasso

Novinkou v sezoně LGCT 2018 bude destinace Praha, která bude hostit premiéru Longines Global Champions Tour Super Grand Prix. Ta se uskuteční v sobotu 15. prosince v O2 aréně. Jde o dosud nevídané klání všech vítězů Velkých cen zařazených do okruhu LGCT 2018. V rámci mítinku v Praze se bude konat také další novinka, a to týmová soutěž Global Champions League Play Offs.

Zakladatel a prezident LGCT Jan Tops říká: „Jsem potěšen, že mohu oznámit toto nově rozšířené partnerství s firmou Longines. Chtěl bych poděkovat společnosti Longines za jejich vizi, vášeň a neuvěřitelný závazek k parkurovému skákání a jezdeckému sportu.“

Od zahájení partnerství s Longines v roce 2013 se seriál rozšířil na nová a jedinečná místa. V následující sezoně nebude v kalendáři LGCT chybět mítink v Šanghaji, Paříží, Londýně, Berlíně, Římě, Madridu, Monaku nebo na Miami Beach. Finále se jako již tradičně uskuteční v katarském Dauhá.

Zdroj: tisková zpráva GCT




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE