reklama 11B

Královice hostily o víkendu i drezurní závody

ikonka

Vedle mezinárodních paradrezurních závodů se ve středočeských Královicích závodilo ve dnech 13. – 15. dubna také v drezurních zkouškách, a to včetně stupně T. V rámci dvoukolové soutěže SG+IM I se nakonec z první příčky radovala Eva Jančaříková…
16.04.2018 15:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Do prvního kola této dvoukolové soutěže nastoupilo celkem šest dvojic. Jednalo se o úlohy na stupni obtížnosti ST a T. Nejlépe hodnocenou úlohu předvedla Eva Jančaříková s koněm Kandro, když získala 63,088 %. V rámci druhého kola pak obdržela ještě vyšší hodnocení. Připsala si totiž 64,755 % dojela si pro celkové prvenství. Druhé místo pak získala s odstupem zhruba dvou procent Anna Reinbergerová a Special Coloured. Ta naopak zajela lépe hodnocené první kolo, když obdržela 62,009 %.

Druhá dvoukolová soutěž byla vypsána na stupni obtížnosti TT. V prvním kole nastoupily na start celkem tři jezdkyně, a to Petra Minářová s Dumontem, Alena Ticová společně s koněm Jazzpoint a také Adéla Neumannová a Edie 1. A v tomto pořadí se také tyto drezurní jezdkyně umístily v rámci prvního kola, které se jelo v rámci IM 2.

 

Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE