reklama 11D

Koně v akci začnou programem v centru města

ikonka

Jubilejní 20. ročník výstavy Koně v akci se na pardubickém závodišti odehraje ve dnech 25. - 26. srpna, tradiční pozvánkou na něj budou KONĚ NA NÁMĚSTÍ. Podrobné informace k programu se dočtete v tiskové zprávě...
22.08.2018 11:31  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Průvod krajským městem a program na Pernštýnském náměstí je připraven už  na pátek 24. srpna 2018. 
 
Výstava Koně v akci slaví nejen své 20. narozeniny, připomíná také výročí 100 let Československa. Proto i letošním tématem výstavy je „První republika“. V tomto duchu bude laděn nejen víkendový program na závodišti, ale také složení průvodu koní a kočárů a samotné vystoupení na Pernštýnském náměstí. Ústřední postavou bude sám první prezident Tomáš Garrigue Masaryk. „V krátkém programu, který vždy slouží především jako pozvánka na závodiště na víkendový program, vystoupí také showman a kovboj Jimmy Magura, předvedou se také koně jízdní jednotky pardubické Městské policie a chybět nebude ani muzika,“ nastínil páteční program Martin Korba, místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. O hudební doprovod se postará kapela JAZZTET PRAGUE s muzikou z dob 20. – 30. let. 
 
Průvod koní a kočárů vyjde v 16:00 hodin a přes Duklu a třídu Míru přijede až na Pernštýnské náměstí. Zdejší program by měl být zahájen v 17 hodin. Průvod bude doprovázet Městská policie Pardubice. „Prosíme řidiče, kteří se v tuto dobu budou pohybovat na trase průvodu, o trpělivost a ohleduplnost k lidem a především ke koním,“ požádal ředitel Martin Korba. 
 
Vstupenky na výstavu Koně v akci je možné kupovat i v předprodeji v síti Ticketportal nebo prostřednictvím webových stránek závodiště www.zavodistepardubice.cz, odkaz Vstupenky. Letošní novinkou je zvýhodněný dvoudenní vstup a také možnost zakoupení samostatné vstupenky na sobotní večerní show s kapelou COP. 
 
Podrobný program je k dispozici na www.zavodistepardubice.cz, odkaz Koně v akci



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE