reklama 11D

Koně pro Kapku naděje 2014 na Ptýrově

Dovolujeme si vás pozvat na druhý ročník benefiční akce Koně pro Kapku naděje 2014. Ti v loňském prvním ročníku předali nadačnímu fondu Kapka naděje krásných 34.911 Kč a zakoupený přístroj putoval na oddělení dětské hematoonkologie FN Motol...
04.07.2014 08:50  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Aby letos pomohli ještě víc, přizvali si na pomoc další neméně krásná koňská plemena. Letos tedy jen pro Vás opět zatančí a předvede se Pieter van Diphoorn, jeho stájový kolega a Vendulka Šponarová, Sandra Doležalová a její tým Equidance, Monika a Leoš Novotní, černé duo manželů Winklerových, drezurní jezdci Hanka Topinková, pan Bláha a  Petra Picková. Pan Fiala s hřebci ze Stáje Kořenov a další… Černá krása bude v sobotu 19. července 2014 v překrásných prostorách farmy Ptýrov jistě vynikat!
 
Fríští koně si jako garanci zvýšení výše výtěžku přizvali na letošní druhý ročník akce pomocníky. A doslova pomocníky toho největšího kalibru . Ti opravdu největší dorazí z farmy Mysletice. "Něžní obři" - překrásní Shire Horses se budou v připravovaném programu opravdu vyjímat. Dále se mžete těšit na voltižní ukázky pod vedením paní Nory Hořické, show norických koní v podání Petra Procházky, krásná vystoupení připravuje hřebčín Amerika, Iva Novotná a její krásné klisny plemene welsh cob. Svůj půvab předvedou malí koně s velkým srdcem, se kterými vystoupí paní Jarmila Podzemská. Dále pro Vás máme jedno překvapení, jedinečné vystoupení, premiéra v České republice. Nemůžeme ale prozradit všechno, takže si včas obsaďte místo na tribuně!
 
Moderátorkou akce bude opět Dana Kusebauchová, která potěší návštěvníky jak slovem, tak zpěvem. Atmosféru celého programu umocní doprovodná hudba v podání úžasného houslového dua Femme2Fatale.
 
Generální partner druhého ročníku akce Koně pro Kapku, společnost Mercedes-Benz, Česká republika, s.r.o. připravil v rámci bohatého doprovodného programu pro děti stan s TV a X-Boxem, dále čekají na děti soutěže a naučné hry s lesní pedagogikou, které opět chystají Vojenské lesy a statky, s.p.
 
Po cukrové vatě, zmrzlině či skákacím hradu si mohou nejen ti nejmenší návštěvníci nechat namalovat na obličej něco pěkného na památku a to od známé malířky nejen krásných obrazů-Aleny Lukešové. Společnost Unique Gifts nabídne v rámci doprovodného programu opravdu unikátní atrakci a tou je Kovářská zábava! Pod dohledem zkušeného kováře si mohou návštěvníci vlastnoručně vyrobit svoji pamětní minci. A již tradičně budou připraveny fríské dámy a krásné klisny plemene welsh cob, aby dětem ukázaly krásy Ptýrova ze sedla, nebo rovnou z kočáru. Doprovodný program začíná v 10:00, zahájení programu v 11:00 hodin.
                                                                          
Další informace naleznete na www.koneprokapku.cz a na FB stránkách www.facebook.com/koneprokapku



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE