reklama 11B

Klus vítězem úvodního dne při ČSP Olomouc

ikonka

V Olomouci se od čtvrtka 12. července koná další kvalifikační kolo Českého skokového poháru. Tento zahajovací den se skákalo až po soutěž S**. V této zkoušce s návazným rozeskakováním se z první příčky radoval Marek Klus s koněm Al Cambero Eurobit…
12.07.2018 21:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český skokový pohár se přesunul k dalšímu kolu do Olomouce. Při prvním závodním dnu se uskutečnily celkem čtyři soutěže, o závěr se postarala skoková soutěž S**. Na parkuru 130 centimetrů vysokém postoupili bezchybní jezdci do návazného rozeskakování. V něm dosáhl na nejlepší čas 23,00 sekund Marek Klus, který sedlal Al Cambera Eurobit.

Druhé místo si zasloužil za svůj výkon Rudolf Doležal s Larou Croft před Markem Klusem v sedle druhého koně. Tím byl Carebis. Rozdíly časů u této elitní trojice přitom byly minimální.

V rámci čtvrtečního dne se uskutečnila také první kvalifikace do Amateur Tour. Nejvíce bodů si připsala Kateřina Měrková, která s Viou Cassia zvítězila v soutěži ZL. Pro tyto jezdce bude finále připraveno v sobotu. Druhou šanci kvalifikovat se do dílčího finále mají ještě během pátečního dne.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  

Foto: Jan Andrash




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE