reklama 11A

Klimke udržela vedení na MS v Lionu

ikonka

V neděli 21. října vrcholilo mistrovství světa mladých koní ve všestrannost, které se tradičně koná ve francouzském Lion d´Angers. V těžší kategorii sedmiletých si nakonec první příčku udržela po nedělním bezchybném parkuru Ingrid Klimke…
21.10.2018 16:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Právě v sedmileté kategorii došlo k mnoha změnám v elitní desítce. V nedělním závěrečném parkuru bylo vidět poměrně mnoho jedno chybových výsledků, což při těsných bodových rozdílech mělo vcelku značný vliv na konečné hodnocení.

Bezchybnou nedělní jízdou si však prvenství udržela německá jezdkyně Ingrid Klimke, která sedlala koně Asha P. Německá dvojice získala celkem 25,3 trestných bodů.

Na druhé místo se nakonec dotáhl Tom Jackson s Capels Hollow Drift. Britská dvojice figurovala po drezuře na sedmém místě, zbytkem soutěže však prošla již bez trestných bodů. Celkem měla na kontě 27,8 trestných bodů.

Elitní trio pak uzavřela francouzská dvojice Astier Nicolas a Babylon de Gamma. Ti si polepšili z jedenácté pozice po drezuře, do závěrečného parkuru pak vstupovali z páté pozice. Soutěž všestrannosti dokončili s 29,4 trestnými body.

V šestileté kategorii se nakonec z vítězství radovala Kitty King s Cristal Fonataine. Nedělní parkur dokončila bezchybně a ve stanoveném čase. Na kontě tak měla v součtu 25,4 trestných bodů. Na druhé místo se dostala její krajanka Piggy French s Emerald Jonny, která taktéž zakončila soutěž všestrannosti bezchybným výsledkem na parkuru (25,8 trestných bodů).

Na třetí místo se pak propadla Camilla Millie Dumas, která neudržela vedení po drezuře a krosu. V neděli s Colley Moonshine jednou chybovala a celkově získala 26,4 trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE