reklama 11D

Kincl s Cascarem třetí v GP Leszno

Skvělé umístění získala česká dvojice Josef Kincl a Cascar v nejtěžší soutěži závodů CSI2* v polském Lešně. V neděli 23. listopadu dokázali zajet základní kolo Grand Prix bezchybně a v rozeskakování si zasloužili výborné třetí místo...
23.11.2014 19:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Josef Kincl a Cascar. Foto archiv J. Kincla

www.swiatkoni.pl

O náročnosti závěrečné soutěževýškou 145 centimetrů, započítávanou také do Longines žebříčku, svědčí pouze pět bezchybných výsledků. Mezi těmito jezdci, včetně české, se rozhodovalorozeskakování, kde pouze dva dokončili opět bez shození. Česká dvojice Josef Kincl a Cascar se nevyhnula shození na poslední překážce, jejich čas by je však i v případě bezchybného výsledku zařadil právě na třetí místo.  Jezdec tak navázal na páteční bezchybné kolo v Big Tour a hezké 11. místo.

Grand Prix se účastnili i další dva čeští zástupciJiří HruškaAristem Z a Petra Peškovákoněm Shearwater Ter Mikado. Oba však soutěž bohužel nedokončili, přičemž Jiří HruškaAristem vzdal. Tento jezdec si však připsal na konto několik cenných výkonůpředešlých dnů. V pátek dosáhlAcoradií MX I2M na druhé místo ve střední túře. V sedle plemenného hřebce Aristopak dojelsobotní Big Tour na výborné páté příčce. Soutěž jedoucí se na čas dokončilo 14 dvojic bez shození.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE