reklama 11C

Kellnerová v Grand Prix při CSI4* Šamorín s chybou

ikonka

Vrcholem mezinárodního mítinku CSI4* ve slovenském Šamoríně byla soutěž Grand Prix na překážkách vysokých 160 cm. Jako jediná v českých barvách zde startovala v neděli 26. listopadu Anna Kellnerová, která soutěž dokončila s jednou chybou…
26.11.2017 19:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Anna Kellnerová při CSI v Šamoríně. Foto Horses Media

 

Více jak čtyřicítka dvojic nastoupila do zlatého hřebu mezinárodních závodů v Šamoríně. V soutěži Grand Prix při CSI4* se v hvězdné konkurenci představila také jedna dvojice v barvách České republiky. Anně Kellnerové zabránily v postupu do rozeskakování čtyři trestné body, které v náročné zkoušce na překážkách vysokých 160 cm inkasovala v sedle Calcourta Falklund.

Z vítězství v Grand Prix se radoval brazilský reprezentant Marlon Modolo Zanotelli spolu s Celenou VDL. Na stříbrný stupínek se postavil Nizozemec Harrie Smolders v sedle Ziniuse. Trojlístek na stupních vítězů pak doplnila další brazilská dvojice, a to Joao Victor Castro a Quentin PJ.

Anna Kellnerová nechyběla ani na startu další soutěže při CSI4*, kde překážky měřily 145 cm. Zde česká jezdkyně spolu s I’m Special van’T Heike protnula cílovou pásku základního kola s třinácti trestnými body. Stejný osud potkal také slovenskou reprezentantku Petru Havlovičovou, která sedlala koně Backup.

Dvěma slovenským jezdkyním se dařilo v dvoufázové soutěži v rámci CSI2*. Se čtyřmi trestnými body dokončila druhou fázi parkuru vysokého 115 cm Katarína Kvassayová v sedle Corazona. O jeden trestný bod více pak zde připsala Daniela Dovalová spolu s Caretinou. 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE