reklama 11C

Kellnerová třináctá v GP při CSIO v Budapešti

ikonka

V pátek 10. srpna vyvrcholil závodní program mezinárodního mítinku CSIO v Budapešti soutěží Grand Prix, kde nechybělo hned několik českých jmen. Nejúspěšnější z Čechů byla Anna Kellnerová, která po jedné chybě se Silverstonem G obsadila 13. příčku…
10.08.2018 21:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Startovní listina páteční Longines Grand Prix při CSIO5* čítala celkem padesát dvojic, z nichž čtyři dvojice hájily českou vlajku.

Dvě české reprezentantkydokončily základní parkur s jednou chybou. Pro lepší umístění si díky rychlejšímu času dojela Anna Kellnerová, která v sedle Silverstona G brala konečné třinácté místo. A tři příčky níže se pak postavila Zuzana Zelinková, a to v sedle Celeriho II. S třinácti trestnými body protnul cílovou pásku tohoto parkuru vysokého 160 cm Marek Klus spolu s Carisonem. Ondřej Zvára v sedle Chaccolana počítal o jedenáct bodů více.

Dva čeští jezdci se radovali z bezchybného výsledku ve dvoufázové soutěži 140 – 150 cm. Těšně za elitní desítku se na jedenáctou příčku postavil Marek Klus s Carebisem. Aleš Opatrný uzavřel s nulou druhou desítku výsledkové listiny, a to v sedle Chablou.

Markovi Klusovi se dařilo také v soutěži určené pro mladé koně, kde ve dvoufázové soutěži 125 – 130 cm spolu s šestiletým hřebcem Solidatem vybojoval skvělé stříbro.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Ilustrační foto: David Horváth




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE