reklama 11A

Kellnerová bezchybná na závěr CSI Oliva

ikonka

Během nedělního dne 14. října se v Olivě při mezinárodních skokových závodech CSI2* skákalo do 145 centimetrů. Nejlepší české umístění dne si připsala Anna Kellnerová s Calcourtem Falklund, když si dojela pro další z mnoha bezchybných výsledků…
14.10.2018 19:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká jezdkyně Anna Kellnerová se v neděli nejlépe prezentovala s Calcourtem Falklund, s nímž absolvovala parkur Gold 1 s výškou překážek 130 centimetrů. Česká reprezentantka se mohla radovat z bezchybného výkonu. Dosažený čas však v soutěži hodnocené právě na čas na umístění v elitní desítce nestačil.

Anna Kellnerová i Zuzana Zelinková následně sedlaly své svěřence na parkuru 140 centimetrů vysokém, a to při Gold 2.  Zatímco Anna Kellnerová v sedle Balguera inkasovala 9 trestných bodů, Zuzana Zelinková si s Larimou připsala pouze jedno shození.

I v nejtěžší soutěži tohoto dne jsme měli jedno české zastoupení. V soutěži Gran Premio na parkuru 145 centimetrů vysokém totiž nechyběla Zuzana Zelinková s Calerim II. České dvojici se však parkur nevydařil dle představ a připsala si na konto dvouciferný výsledek.

 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE