reklama 11A

Kateřina Cox závodila na CDI Keysoe

Česká reprezentantka Kateřina Cox startovala ve dnech 17. – 19. března na mezinárodních drezurních závodech CDI v Keysoe. Všechny tři dny startovala v sedle svého koně Ajorno. Lepší výsledek předvedla během neděle, kdy dosáhla na více jak 66 %...
20.03.2017 09:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V neděli se Kateřina Cox představila v úloze Intermediate Freestyle, která se jela při CDI3*. Od rozhodčích dostala v součtu 66,650 %. To stačilo na 10. příčku ve výsledkové listině. Na startu se přitom sešla kvalitní konkurence a česká jezdkyně byla s tímto umístěním opravdu spokojená. Celkem se do neděle kvalifikovalo nejlepších 15 dvojic ze sobotní soutěže.

A právě v sobotu si česká jezdkyně vyjela start v nedělní volné sestavě. Jednalo se opět o soutěž při CDI3*, a to konkrétně úlohu Intermediate I. V početnějším startovním poli dosáhla na 65,895 %. Tento výsledek jí zajistil 14. příčku. Poprvé na závodech startovala v pátek, a to v úloze St. Georges, kde skončila s výsledkem na 65% sedmnáctá. 

„Jsem nadšená, protože standard jezdců a koní je zde neuvěřitelně vysoký.  Navíc jsem nezvládla zajet ani jednu úlohu bez chyb, a přesto z toho bylo slušné hodnocení,“ zmínila jezdkyně. „Měli jsme tu i rozhodčího, co byl v Riu. Takže jsem spokojená a vím, že máme co zlepšovat,“ doplnila Kateřina Cox. 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE