reklama 11D

Kateřina Cox startovala při CDN v Allens Hill

ikonka

Česká reprezentantka Kateřina Cox se ve dnech 6. – 7. října vydala na národní drezurní závody CDN do britského Allens Hill. Před dalším mezinárodním startem si tentokrát zajela svoji premiérovou úlohu Grand Prix, kde získala téměř 68 %...
11.10.2018 12:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Kateřina Cox žije dlouhodobě ve Velké Británii, přičemž na mezinárodních závodech reprezentuje právě Českou republiku. Před startem na mezinárodních závodech CDI ve francouzském Le Mans se jezdkyně rozhodla pro start na národních závodech v Allens Hill, kde se nahlásila do těžší soutěže.

V Allens Hill se v sedle svého Ajorna poprvé postavila na start náročné úlohy Grand Prix. Na startu se nakonec nesešlo početné startovní pole, Kateřině Cox se však podařilo dosáhnou na velice pěkné hodnocení. Při svém prvním startu v této úloze totiž česká dvojice získala 67,9 % a v hodnocení od rozhodčích nechyběly ani známky 8 a9.

„Jsem nadšená z výsledku, a především z toho, že jsem od rozhodčí získala známky 9 a 8 bodů za piafu, to je úplná fantazie,“ popsala Kateřina Cox. „Výsledek byl opravdu nad moje očekávání. Oba jsme totiž na tomto stupni začátečníci,“ doplnila.

Na dalších závodech se můžeme těšit na Kateřinu Cox při CDI v Le Mans, a to ve dnech 18. – 21. října. V sedle Ajorna by měla absolvovat drezurní soutěže v rámci malé rundy.

 

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE