reklama 11D

Kamírová skončila čtvrtá při CIC ve Strzegomi

Pro konečné čtvrté místo si v neděli 17. září dojela při mezinárodních závodech ve Strzegomi česká jezdkyně Barbora Kamírová. S klisnou Vanessa Mae závodila v rámci soutěže CIC1* a po nedělním bezchybném parkuru se posunula do elitní pětky…
17.09.2017 23:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Barbora Kamírová se postupně posouvala ve výsledkové listině výše, a to již po vydařené terénní jízdě. V neděli navíc dokončila bezchybně skokovou zkoušku, což ji nakonec přineslo právě čtvrtou pozici. Soutěž absolvovala s celkem 57,1 trestnými body.

Z českých jezdců se již nikdo do elitní desítky v této soutěži nedostal. Druhý nejlepší český výkon podala Adéla Svobodová a Mr. Míša SL. Po nedělní jedné chybě na parkuru si nakonec dojeli pro třináctou pozici (66,6 trestných bodů). Za ní se umístil na čtrnáctém místě Roman Falta s Kokoskou a ihned za ním Jaroslav Abík s Madockem.

Miroslav Trunda s mladým šestiletým koněm Shutterflyke nakonec neudržel pozici v elitní pětici a v soutěži při CICYH1* skončil šestý. Na konto si připsal celkem 55,1 trestných bodů, z toho osm na parkuru.

Na výsledkové listiny se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE