reklama 11B

KONĚ V AKCI 2017: Den první

Školáci prvního září do školy ještě nepůjdou, ale můžou tento den strávit na dostihovém závodišti v Pardubicích. Právě pro ně je určen program prvního dne mezinárodní výstavy KONĚ V AKCI. V pátek 1. září mohou přijít se svými rodiči i prarodiči,…
25.08.2017 10:38  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

…kamarády nebo celou partou. Vstup na závodiště je zdarma. 

Pro návštěvníky prvního dne mezinárodní výstavy jsou připraveny prohlídky stájí a dostihové dráhy. Svůj výcvik předvedou koně jízdního oddílu pardubické Městské policie, v akci budou kočáry, ukázky jezdeckého umění, indiánské hry a další doprovodný program. Areál závodiště bude otevřen od 9 hodin do třetí hodiny odpolední, kde se ze závodiště vydá průvod koní a kočárů směrem do centra Pardubic.

„Bude to už tradiční přehlídka účastníků výstavy, kteří se připravují na svá vystoupení v sobotu a v neděli. Průvod ukončíme na Pernštýnském náměstí, kde diváci uvidí ukázky z připravovaného víkendového programu, ukázky lasování, taneční vystoupení nebo třeba pony přehlídku. Rádi bychom je takto naladili a pozvali na sobotu a neděli na závodiště,“ popisuje program KONĚ NA NÁMĚSTÍ produkční výstavy Kateřina Mandysová.

Průvod se ze závodiště vydá obvyklou trasou ulicí Teplého přes třídu Míru na Pernštýnské náměstí. Doprovázet jej bude Městská policie včetně svého jízdního oddílu. Program na náměstí začne v 16 hodin a vstupné je zdarma.

Mezinárodní výstava KONĚ V AKCI, jejíž 19. ročník nese podtitul KONĚ A SVATEBNÍ VESELÍ, se koná od 1. do 3. září 2017. Po pátečním programu zaměřeném především na děti (ale nejen na ně) bude víkend patřit všem věkovým skupinám. Připraven je rozmanitý program s chovatelskými přehlídkami, sportovními i pracovními disciplínami, soutěžemi a dalším doprovodným programem. Areál závodiště je otevřen v sobotu od 9:00 do 19:00 hodin, v neděli od 9:00 do 17:00 hodin. Vstupné pro dospělé je 90 korun, zlevněné pak 50 korun. Děti do 140 cm výšky mají vstup zdarma.

Vstupenky je možné zakoupit i online na portálu ZDE

Zdroj: Tisková zpráva DS




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE