reklama 11A

Jonelle Price vítězkou CCI4 v Luhmühlenu

ikonka

Jedni z nejlepších jezdců ve všestrannosti se sešli na startu mezinárodních závodů CCI4* v Luhmühlenu, kde se závodilo ve dnech 14. – 17. června. Z průběžné sedmé pozice po drezuře si nakonec pro vítězství dojela Jonelle Price…
18.06.2018 13:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na startu náročné soutěže CCI4* se v Luhmühlenu postavilo přes 40 dvojic. Do cíle se jich dostalo necelých třicet a v průběhu soutěže se výrazněji měnila pořadí na předních místech.

Pro vítězství si totiž nakonec dojela Jonelle Price z Nového Zélandu. S koněm Faerie Dianimo předvedla sedmou nejlepší drezuru, když inkasovala 27,10 trestných bodů. Šestá nejlepší jízda v terénní jízdě s minimálním překročením času (1,20 trestných bodů) a bezchybný parkur jí však nakonec přinesly vítězství. Novozélanďanka si na konto připsala celkem 28,30 trestných bodů.

Na druhou umístěnou Lauru Collett získala náskok 1,60 trestných bodů. Tato britská jezdkyně sedlala koně Mr Bass a jako jedna z mála inkasovala trestné body pouze v drezuře. Parkuru i terénní jízdu dokončila bez chyb a v předepsaném čase.

I třetí nejlepší výsledek putoval do Velké Británie, a to zásluhou Rosalind Canter s koněm Zenshera. Tato dvojice měla shodný zisk trestných bodů jako druhá umístěná, tedy 29,9 trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE