reklama 11B

Jonelle Price vítězem FEI Classics v Badmintonu

ikonka

V neděli 6. května vrcholily také náročné závody všestrannosti jedoucí se v rámci FEI Classics v Badmintonu. Z vítězství v nejtěžší soutěži CCI4* se nakonec radovala Jonelle Price, reprezentantka Nového Zélandu...
06.05.2018 16:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Novozélandská jezdkyně Jonelle Price sedlala v této soutěži koně Classic Moet a jako jediná startujícíc se dostala v součtu pod 30 trestných bodů. Vynikající jízda v krosu s pouhou penalizací 0,4 vteřiny a bezchybný nedělní parkur jí zajistily vítězství. 

Olivier Townend z Velké Brinátie předvedl až patnáctou nejlepší drezuru a po terénní jízdě figuroval na páté pozici. V krosu dokončil bez chyb, nicméně si připsal penalizaci 7,2 trestných bodů za překročený čas. Bezchybný projev v závěrečném parkuru ho však nakonec vynesl na druhé místo. Tento britský jezdec sedlal koně Cooley SRS a dokončil celou soutěž všestrannosti s výsledkem 33,1 trestných bodů.

Rosalind Canter s koněm Allstar B nakonec získala třetí místo. Její skóre bylo 34,3 trestných bodů včetně čtyřbodové penalizace z nedělního parkuru.

I čtvrtá pozice patřila britské dvojici. S odchylkou 7,2 trestného bodu skončila Gemma Tattersall a Artic Soul. Dvojice si v krosu připsala pouze 4,4 trestného bodu za překročený čas a stejně jako vítěz v neděli nechybovala.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE