reklama 11A

John Deere Derby v Martinicích pro Vávrovou

ikonka

V sobotu 15. září se v Martinicích proběhl další závodní den v rámci Czech Riders Games. Tento den navíc nechybělo ani John Deere Derby. O pořadí v elitní trojici nakonec rozhodovaly pouhé setiny vteřiny, které hovořily ve prospěch Kristýny Vávrové…
15.09.2018 20:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na startu John Deere Derby se představilo 14 dvojic, z čehož přesně polovina dorazila do cíle. Přestože čas k překonání připravené trasy byl poměrně dlouhý, na předních místech nakonec rozhodovaly setiny vteřiny.

V čase 160,18 vteřiny se z první příčky radovala Kristýna Vávrová s Guiron Vilín. O pouhé čtyři setiny sekundy však zaostala nakonec druhá Alžběta Vyštajnová, kterou bylo možné vidět v sedle Bel Canta la Mennerie. Elitní trio pak uzavřel několikanásobný mistr ve všestrannosti Miloslav Příhoda. Tento jezdec si do soutěže připravil Balzaca des Marnieres Z.

Nejvyšší skokovou zkouškou toho dne byla Gold Tour, která se jela na parkuru 130 centimetrů vysokém. O pořadí rozhodoval dosažený čas. Z 22 bezchybných dvojic se nejrychleji dostala do cíle Iva Holíková a Luana-T. S větším časovým odstupem pak druhé místo obsadil Rudolf Doležal s Larou Croft a na třetí pozici dosáhl Jiří Papoušek s Faristem.

Závody Czech Riders Games vyvrcholí během nedělního dne, kdy jsou připraveny parkury pro koně i pony.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou dostupné TADY.

Foto: Patricie Mazuchová




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE