reklama 11C

Jiřímu Hruškovi se daří při dalším kole ČSP

Úspěšný den má za sebou Jiří Hruška v rámci dalšího kola Českého skokového poháru. V pátek 8. září totiž zvítězil v nejvyšší soutěži dne v rámci frenštátského kola ČSP, které se však koná výjimečně v Olomouci. Dobrou formu předvedl s klisnou Orida-M…
08.09.2017 20:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Jiří Hruška a Orida-M nenašli přemožitele v nejvyšší soutěži úvodního dne, kterou byl parkuru stupně S**. Soutěž 130 centimetrů vysoká se jela s návazným rozeskakováním a vítězná dvojice měla náskok 0,58 vteřiny. Právě s touto klisnou navíc figuroval jezdec na třetím místě v rámci Velké ceny Opavy. Dvojice si tak formu udržela i do dalšího kola.

V kvalifikačním kole Czech Junior Cupu se na parkuru L*/L** nejlépe předvedla Tereza Svobodová a Maryland. Jezdkyně jako jediná pokořila hranici 50 vteřin. Druhá skončila Anna Lani Novak s Tavetou-HS před Valentýnou Kukovou s koněm Shadow 1.

Kvalifikační kolo bylo připraveno i pro jezdce startující v rámci Amateur Tour. Na parkuru stupně ZL se v soutěži na čas si pro první místo dojela Sandra Petkovič s koněm Jacqueline. Do elitní trojice se dále dostala Dana Pinkavová s La Corou a Zuzana Fabiánová s koněm Elograaf Pavlin.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE