reklama 11C

Jiří Nesvačil jun. udržel vedení při CAI Kladruby

ikonka

V neděli 22. dubna uzavřel mezinárodní závody spřežení CAI v Kladrubech nad Labem parkur. Radost domácímu publiku udělal svým výkonem Jiří Nesvačil junior, který se svým čtyřspřeží nenašel při CAI3* přemožitele…
22.04.2018 20:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Celkem sedm čtyřspřeží dokončilo náročnou soutěž při CAI3*, kde si od úvodní drezury držel vedení Jiří Nesvačil junior. Změna nenastala ani po nedělním parkuru, kdy český reprezentant zajistil vítězství v této královské disciplíně pro vlajku České republiky s výsledkem 173,45 bodů.

Stříbrnou příčku v této kategorii obsadil Piotr Mazurek hájící polské barvy, a to s konečným výsledkem 196,81 bodů. Elitní trojici uzavřel Němec Norman Schroeder, který počítal 209,73 bodů.

Mezi dvojkami CAI3* se dařilo především německým spřežení Sanra Koalicka, kterým patřily hned dvě první příčky. Trojlístek na stupních vítězů uzavřel Polák Rafal Wojtacha. Z českých spřežení se zde nejvíce dařilo Josefovi Drábkovi, který dokončil na devátém místě.

Pro vítězství v jednospřeží CAI3* si pod rakouskou vlajkou dojela Marisa Rössler. Další dvě příčky obsadila spřežení v německých barvách, a to Claudii Lauterbach a Dieter Lauterbach. Nejlepší z Čechů v této kategorii byl Jan Exnar, který dokončil na šestnácté příčce.

Kompletní stupně vítězů pak obsadila německá vlajka v soutěži CAI3* pony. Elitní příčky si rozdělili, Thomas Schuppert, Manuela Mitnacht a Jana Lunze. Na čtvrté místo stačil výsledek českého reprezentanta Aleše Fialy.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE