reklama 11C

Jiří Nesvačil je na světovém žebříčku FEI třináctý

Český reprezentant ve čtyřspřeží Jiří Nesvačil junior je po přepočtu bodů do světového žebříčku Mezinárodní jezdecké federace FEI na výborné třinácté příčce. Oproti zářijové verzi se ve světové elitě posunul o dvě místa vzhůru.
09.10.2017 16:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto: Alexandra Lotz

Mezinárodní jezdecká federace FEI vydala k poslednímu září aktuální přepočet žebříčku čtyřspřeží. Ve světové elitě se dlouhodobě drží Jiří Nesvačil junior. Po posledních změnách je na výborném třináctém místě, postoupil tak o dvě příčky vzhůru.
 
Lídrem je nadále australská legenda Boyd Exell. V TOP10 došlo v obrovskému posunu v případě Američana Chestera Webera, který byl začátkem září jedenáctý a momentálně je na druhé příčce.
 
Dvě pozice mají v nejlepší desítce Nizozemci. Koos de Ronde je třetí, IJsbrand Chardon je na pozici číslo šest. Čtvrtý je francouzský jezdec Benjamin Aillaud. 
 
Dva zástupce v elitní TOP10 má Belgie, a to Edouarda Simoneta (5. místo) a Glenna Geertse (9. místo). Sedmý je Němec Christoph Sandmann, desátý jeho krajan Georg von Stein. Osmičkou je Jerome Voutaz ze Švýcarska. 
 

Celý žebříček je v tomto odkazu




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE