reklama 11C

Jezdecký zpravodaj má již svůj web

Pár dní po vydání historicky prvního čísla Jezdeckého zpravodaje jsou již plně funkční i internetové stránky tohoto projektu. Najdete na nich všechna vydání tohoto nového periodika ke stažení, příp. vytištění, ale také informace o distribuci apod.
24.08.2016 08:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Zmiňované internetové stránky najdete na adrese www.jezdeckyzpravodaj.cz

 
Jezdecký zpravodaj je informační měsíčník o koních a jezdectví. Vychází vždy 20. den v měsíci. Každé vydání zaplňuje jen dvě strany formátu A4, ovšem najdete v něm v graficky ucelené podobě to podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo a co byste si neměli v následujícím měsíci nechat ujít.
 
Jezdecký zpravodaj je k dispozici ZDARMA na webu ke stažení a dalšímu šíření – ať už vytištěný na papíře, nebo elektronicky. V tiskové podobě je dostupný ve vybraných prodejnách jezdeckých potřeb a na různých akcích spojených s koňmi
 
K šíření informovanosti široké veřejnosti však můžete přispět i vy prostřednictvím sociálních sítí, klubových nástěnek, event. pořadatelé při jezdeckých akcích. Stačí si stáhnout PDF soubor s Jezdeckým zpravodajem a zpřístupnit jej dalším potenciálním čtenářům. Děkujeme Vám za spolupráci!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE