reklama 11C

Jezdecký festival 2018 v Lysé již za týden!

ikonka

Pouhý týden zbývá do startu pátého ročníku Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem, který se na tamním výstavišti v hale C uskuteční od středy 21. do neděle 25. března 2018. Jezdci a koně mají možnost se hlásit k účasti do pondělí 19. března 23 hodin…
14.03.2018 10:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Celkem je vypsáno 36 soutěží ve čtyřech disciplínách pod hlavičkou České jezdecké federace. Od středy do pátku jsou na programu skokové soutěže, přičemž halový seriál vyvrcholí ve čtvrtek. V pátek se diváci mohou těšit mimo jiné na parkurovou Grand Prix Czech Equestrian Temu. Poté ještě přijdou na řadu Pony-games, což jsou štafetové hry pro děti na ponících.
 
Sobotní dopoledne je vyhrazeno drezurním soutěžím, v nichž budou převládat volné sestavy na hudbu. Estetickými disciplínami se bude pokračovat i v odpoledních hodinách, kdy své umění předvedou voltižní jezdci. Na sobotní večer je plánovaná tradiční show s řadou jezdeckých ukázek, kterým bude předcházet divácky atraktivní skokové klání nazvané Mini-Maxi. V neděli vše vyvrcholí finálovými soutěžemi Zimního jezdeckého poháru spřežení.
 
Detailní informace o Jezdeckém festivalu najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz, kde také najdete odkaz na živé vysílání z průběhu této pětidenní akce.
 

On-line přihlášku a přehled již přihlášených jezdců najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE