reklama 11B

Jezdecké kalendáře 2018 na východě i západě Čech

ikonka

Expedice stolních Jezdeckých kalendářů 2018 do distribučních míst po celé České republice pokračuje! Zatímco v první půlce týdne putovaly tisíce kusů na Moravu a do východních Čech, od čtvrtka jsou již k dostání mj. i v západních Čechách…
08.12.2017 00:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
O pondělních rozvozech jsme psali v předešlém příspěvku (viz odkaz níže). Během úterka jsme rozvezli více jak 1500 kalendářů po východních Čechách, přičemž z prodejen s jezdeckým vybavením můžeme jmenovat ZOOprodukt Ešpandr v Týništi nad Orlicí, Dulkaj v Lanškrouně nebo Mauricio v Pěšicích u Vysokého Mýta. 
 
Ve čtvrtek putovalo 300 kalendářů do obchodu JanaHorse v Karlových Varech, 200 kusů do plzeňské pobočky společnosti Kamír v Třemošné a stejný počet do jezdeckých a stájových potřeb Heap Co 2.000, jejichž sídlo je v Žebráku – přímo u sjezdu z dálnice D5 – EXIT 34.
 
V pátek pokračujeme v zavážení kalendářů pražským a středočeským partnerům. Zastávky máme naplánované např. v prodejnách Mujkun.cz (Praha 8 – Karlín, metro Florenc) či Horse Style (Mělník). Cestu budeme mít i na několik dalších míst, z nichž vám opět přineseme stručný report!
 
Připomínáme, že kalendáře jsou k dostání také na centrále společnosti EQUINET s.r.o. v Partyzánské 26 na Praze 7 (metro Nádraží Holešovice). 
 

Kompletní seznam distribučních míst a další informace najdete na adrese: www.jezdeckykalendar.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE