reklama 11B

Jezdecké dění na Slovensku v 8. a 9. týdnu 2018

ikonka

Kalendář Slovenské jezdecké federace čítal na období 8. a 9. týdnu v roce 2018 jediný skokový mítink, a to již třetí kolo Hall Showjumping Tour 2017/2018 v Dunajském Klátově. V článku přinášíme také přehled březnových závodů na Slovensku…
28.02.2018 20:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Již třetí kolo v rámci Hall Showjumping Tour 2017/2018 se uskutečnilo v termínu 24. – 25. února v Dunajském Klátově. Vrcholem tohoto mítinku byla soutěž s výškou překážek 125 cm v rámci šestého kola Sikkaton Cupu v kategorii seniorů.

Ani jedné dvojici se nepodařilo překonat parkur bez zatížení trestných bodů. Se čtyřmi trestnými body dokončila jako jediná Ema Henyigová, která se v sedle Devil’s Boye stala vítězkou. Stejné jezdkyni patřila i stříbrná příčka, na kterou stačil její výsledek dvanáct trestných bodů, které počítala spolu s koněm Axel. Trojlístek na stupních vítězů pak uzavřela se stejným počtem trestných bodů avšak v horším čase Simona Zelmanová v sedle Sofie.

Zatímco v únoru se na Slovensku uskutečnily pouze tři mítinky, v březnu se můžeme těšit na o poznání více závodů. Hned druhý březnový víkend se areál v Motešicích otevře skokovým závodů s názvem Cena MDŽ. Týden na to se 17. – 18. uskuteční čtvrté kolo Hall Showjumping Tour 2017/2018 v Dunajském Klátově. Dvojice mítinků je naplánována na následující víkend, a to Winter Master Series v Šamoríně a halové všestrannostní závody v Motešicích. Březen pak zakončí troje závody. Ve skocích se bude závodit v Trenčíně i o dalším mítinku Winter Master Series v Šamoríně. Drezurní jezdci si přijdou na své v Motešicích.

Kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE