reklama 11D

Jezdecké dění na Slovensku v 39. a 40. týdnu 2017

Ačkoliv se venkovní jezdecká sezóna nezadržitelně chýlí ke konci, ještě stále se u našich východních sousedů konají zajímavé akce. V období 39. a 40. týdnu se například v Topol’čiankách uskutečnily mezinárodní vytrvalostní závody CEI…
04.10.2017 14:44  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12A

ilustrační foto: archiv jezdci.cz

V termínu od 29. září do pondělí 2. října hostil jezdecký areál v Topol’čiankách mezinárodní vytrvalostní závody. V nejnáročnější soutěži úrovně CEI2*, kde byla pro závodníky připravena trasa s délkou dvakrát 70 km, si pro vítězství dojela Švédka Maria Hagman-Eriksson v sedle MZ Maymoon. Ze slovenských dvojic zde nejlepšího výsledku dosáhl Mario Hoffmann spolu s Amy, když obsadil stříbrnou příčku. Elitní trojku doplnila opět dvojice ve slovenských barvách, a to Katarina Barborikova a Kisber 10.

V Ivanke pri Dunaji se závodilo o přední příčky v rámci skokového mistrovství Bratislavské oblasti dětí a juniorů.  V mladší hodnocené kategorii zvítězila Sára Somorovská v sedle Guest of my Life. Juniorskou soutěž ovládla Rebecca Kollárová.

V tomto období se také konalo drezurní mistrovství Východoslovenské v Košicích a jezdci spadající do Středoslovenské oblasti závodili ve Vigl’aši-Pstruše . Drezurní úlohu S4, která byla hodnocena v rámci mistrovství VSO seniorů, ovládla Paraskevi Spišáková a Dorien. Celkem čtyři kategorie byly vyhodnoceny při mistrovství SSO. V šampionátu určeném pro poníky zvítězila Michaela Balážová spolu s Klip Vidar Z. Mezi dětmi nenašla přemožitele Katarína Košinová, která získala zlato s Tiffany 2. Kategorii juniorů ovládla Martina Kollová v sedle Porthose 2 a mezi mladými jezdci si pro zlato dojela Mária Anna Gábrišová, která zde sedlala Esmeralu.

V neděli 1. října se uskutečnily poslední závody této sezóny v rámci RS Team Trophy v Bratislavě, v rámci kterých se rozhodlo o mistrovských titulech Západosloveské oblasti a Bratislavské oblasti v kategorii seniorů. Zlatou medaili v seniorské kategorii Bratislavské oblasti získala Alexandra Linda Horňáková v sedle Casper Speed Jumper. Západoslovenskou oblastní mistryní se mezi seniory stala Henrieta Kubišová spolu s koněm Whiz Kid.

Kompletní kalendář včetně kompletních výsledků jednotlivých závodů naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE