reklama 11B

Jezdecké dění na Slovensku v 32. a 33. týdnu 2017

Slovensko letos hostilo mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců, která připadlo právě na období 32. a 33. týdne. Tituly si tyto tři kategorie rozebraly v Šamoríně. Pro drezurní jezdce se uskutečnilo již 4. kolo Donau Bohemia Trophy…
16.08.2017 17:08  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12B

ilustrační foto: Tomáš Holcbecher

V termínu 8. – 13. srpna skákaly kategorie dětí, juniorů a mladých jezdců na mistrovství Evropy v Šamoríně. Titul mezi dětmi získal italský reprezentant Lorenzo Correddu. Mezi juniory nenašel přemožitele nizozemský jezdec Rowen Van de Mheen. Nejstarší kategorii tohoto mítinku ovládl Švýcar Bryan Balsiger.

Další skokové závody v tomto období hostil Stropkov, kde ve Stropkovské zlaté podkově s obtížností S* zvítězil Ján Cigan v sedle koně Contendra S.

Pro drezurní jezdce bylo připraveno již čtvrté kolo seriálu Donau Bohemia Trophy v Dunajském Klátově. Nejnáročnější úlohu tohoto klání SG ovládla maďarská dvojice Radnai Bernadett a Laron-M s hodnocením 66.184 %.

Vytrvalci se představili na závodech, které hostila Kaĺamenová. Mezi seniory na trase dlouhé 82 km zvítězila Lýdia Fonferová v sedle O’Bajan Chetit.

Následující období budou opět převládat skokové závody. Další mistrovství hostí Šamorín, tentokrát se ale bude jednat o otevřené skokové mistrovství SR pony, dětí, juniorů a mladých jezdců. Další parkurové závody se budou konat v Prešově a Madunicích. Jediné drezurní závody v následujícím období se uskuteční v Krškanech.

 Kalendář SJF naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE