reklama 11D

Jezdecké dění na Slovensku v 31. a 32. týdnu 2018

ikonka

Čtveřici závodů čítal v období 31. a 32. týdnu 2018 kalendář Slovenské jezdecké federace. V Šamoríně pokračoval mezinárodní mítink CSI. Následující období nabídne především drezurní závody v rámci Donau Bohemia Trophy…
08.08.2018 18:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O průběhu mezinárodních závodů CSI v Šamoríně jsme vás již informovali. Kalendář Slovenské jezdecké federace nabízí také výsledky dalších skokových závodů tohoto období, a to 12. ročníku Ceny Carminy v Rimavské Sobotě.

Vrcholem tohoto mítinku byla soutěž L, vypsaná právě jako Cena Carminy. Startovní listina této zkoušky čítala celkem osm dvojic, z nichž se o přední umístění rozeskakovala trojice s jednou chybou ze základního kola. Nakonec si pro vítězství dojela dvojice Patrik Eibner a Cassiopaya, před domácím Aleksandrem Serakovem a s Cane Calvin Toltien a maďarskou dvojicí Barnabásem Garai a Guyrkou.

Drezurní závody v rámci Donau Bohemia Trophy se uskuteční v termínu 10. – 11. srpna v Dunajském Klátově. V sobotu 11. srpna si na své přijdou také skokoví jezdci a to v Trebišově.

Kompletní kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE