reklama 11B

Jezdecké dění na Slovensku v 30. a 31. týdnu 2018

ikonka

I v období 30. a 31. týdnu na sebe pozornost převzal Šamorín, kde se uskutečnil další mezinárodní mítink CSI v rámci Summer Tour. Skokové závody hostili ale i další dva areály a na své si přišli také drezurní jezdci i spřežení…
01.08.2018 19:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Drezurní mistrovské tituly v kategorii pony se rozdávaly v Topol’čiankách, kde se ze zlaté medaile radovala Zoya Ledecká v sedle poníka Bunsteeichen Nivaro s výsledkem 68.809 %. Nejnáročnější úloha, která se během víkendu jela v rámci tohoto mítinku byla FEI IM-A, kde jako jediná odstartovala Kristina Flaková. Ta byla ohodnocena v sedle Siglavy XI-14 na 66.961 %.

Letní skokové závody hostil JK Masarykov Dvor Pstruša. Vrcholem těchto závodů byla soutěž stupně S, kde si pro vítězství dojel jako jediný bezchybný Aliaksandr Serakov spolu s Cane Calvin Toltien. Další skokový mítink tohoto období hostil Dunajský Klátov. O závěr těchto závodů se postarala soutěž Mini Maxi, kterou ovládla maďarské dvojice Gábo Horváth a Casimir P spolu s Dánielem Baloghem a Tangem.

Ani následující období nebude chybět mezinárodní skokové závody CSI v Šamoríně. Spolu s tímto mítinkem se můžeme těšit na další skokové závody v Rimavské Sobote, závody ve vytrvalosti, které se uskuteční v Kal’amenové a drezury ve Spišské Teplici.

Kompletní kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE