reklama 11D

Jezdecké dění na Slovensku ve 24. a 25. týdnu 2018

ikonka

Nabitý závodní program má za sebou v uplynulém období 24. a 25. týdnu především Pezinok, kde se spolu se skokovým mítinkem uskutečnily i mezinárodní voltižní závody. Kalendář Slovenské jezdecké federace nabídl ale i drezuru, spřežení a další skoky…
20.06.2018 16:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Dvojice čtyřdenních mítinků se uskutečnila 14. – 17. června v Pezinoku. Současně s mezinárodními voltižními závody CVI, ze kterých odkaz na výsledky najdete níže, se uskutečnil také skokový mítink. Vrcholem zde byla soutěž Grand Prix, kde základní kolo dokázalo překonat s nulou pouze čtyři dvojice. Z vítězství se nakonec radoval Juraj Hanulay, který v sedle Gentle Blue BE zopakoval bezchybný výsledek navíc v nejlepším čase. Stříbro si převzala další čistá dvojice Michal Žák spolu s koněm Euro Kwik Boy. Stejný jezdec navíc i uzavřel elitní trio spolu s Flashdancerem.

Další skokové závody hostil JK Trenčín – Nozdrkovce, kde se závodilo v soutěžích s výškou překážek do 120 cm. V nedělní stodvacítce si dojel pro vítězství Simon Hlocký spolu s koněm G-Star. Soutěž stupně L zakončila také Ipel’ský pohár v Kováčovcích, kde nenašli přemožitele Lucia Kosková a Figaro.

Pro drezurní jezdce byly připraveny závody v Dlhé nad Oravou. Nejnáročnější úlohu FEI Junioři – úvodní úloha ovládla Paraskevi Spišáková, která v sedle Dorien byla ohodnocena na 66.00 %. Na své si přišli také vozatajové, a to při mítinku v Žihárci, kde zvítězilo dvojspřeží Alexandra Kajose.

Výsledky CVI najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Kompletní kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE