reklama 11D

Jezdecké dění na Slovensku v 20. a 21. týdnu 2018

ikonka

Uplynulé období 20. a 21. týdnu se na Slovensku uskutečnily celkem tři skokové mítinky. Následující období si o své slovo řeknou jezdci i další disciplín. Mimo skoky totiž kalendář Slovenské jezdecké federace slibuje i drezuru a všestrannost...
23.05.2018 14:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Již druhé kolo skokových závodů RS Team Trophy hostila Bratislava. Vrcholem tohoto mítinku byla Cena SJF – Bratislavské oblasti a zároveň také úvodní kolo Bratislavské ligy dospělých na překážkách vysokých 130 cm. Do rozeskakování se zde probojovaly bezchybným výsledkem pouze dvě dvojice, z nichž nulu dokázala zopakovat Jana Brezovičová a Werlin. Tato dvojice se tedy nakonec radovala z vítězství.

Rimavská Sobota hostila další skokový mítink Equestrian Challenge 2018. Tyto závody zakončila stupňovaná obtížnost se žolíkem do 115 cm, kde nenašla přemožitele maďarská dvojice Tamas Miklosvari a Bokros Bonca.

Trojlístek skokových mítinků uplynulého období doplnily raslavické závody nesoucí název Cena starosty obce Raslavice. Stejnojmennou soutěž stupně L ovládl Zdenek Kuchar v sedle koně Bjorn.

Následující víkend se uskutečni druhý ročník drezurních závodů v Hrabušicích a ve všestrannosti bude hostit Šal’a. Dvojice skokový závodů slibuje Liptovská Sielnica a Pribeník.

Kompletní kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE