reklama 11C

Jezdecké dění na Slovensku v 19. a 20. týdnu 2018

ikonka

Kalendář Slovenské jezdecké federace přinesl v období 19. a 20. týdnu celkem čtyři mítinky. Šamorín hostil národní a mezinárodní závody ve vytrvalosti. Další tři mítinky se pak uskutečnily ve skocích, a to v Liptovské Sielnici, Kopčanech a Košicích…
16.05.2018 18:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejnáročnější zkouška v rámci národních závodů ve vytrvalosti, které v uplynulém období hostil Šamorín, se jela na trati dlouhé 82 km. Pro vítězství si zde dojela Viera Smolinská v sedle koně Zubi.

O závěr Májové ceny v Liptovské Sielnici se postarala soutěž stupně S, kde na závodní dvojice čekal parkur vysoký 130 cm. Zde nenašel přemožitele Ján Cigan spolu s koněm Roka.

V rámci Ceny obce Kopčany se závodilo do soutěže stupně L. Jako jediná dokázala překonat základní parkur i rozeskakování bez zatížení jediného trestného bodu Natália Muthová a v sedle Fokker Flight si tak dojela pro vítězství.

Jarní halové závody hostily v tomto období Košice. V poslední soutěži, kde byl pro jezdce připraven parkur vysoký 110 cm, se nejvíce dařilo Vladimíře Prídavkové, která zvítězila v sedle koně Kalut.

V následujícím období slibuje kalendář SJF druhé kolo skokových závodů RS Team Trophy, spolu se skokovou Equestrian Challenge 2018 v Rimavské Sobotě a skokovou Cenou starty obce Raslovice, kterou pořádá JK Novoteam Abrahámovice.

Kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE