reklama 11B

Jezdecké dění na Slovensku v 16. a 17. týdnu 2018

ikonka

Dvojice mítinků se uskutečnila na Slovensku v rámci období 16. a 17. týdnu 2018, a to skokové závody v Liptovské Sielnici a závody v rámci Slovenského voltižního poháru v Košicích. Následující období nabídne očekávané závody CSIO v Šamoríně…
25.04.2018 19:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Vrcholem Jarní ceny Hippoclubu v Liptovské Sielnici byla soutěž stupně S. Na překážkách vysokých 130 cm se v rámci této soutěže představilo celkem sedmnáct startujících, z nichž se šestice bezchybných probojovala do rozeskakování. Nulu zde dokázaly zopakovat pouze dvě dvojice a o vítězi tak rozhodl čas. Ten měl lepší Ján Cigan v sedle Arcana než druhý Igor Šulek spolu s koněm Wavo Chicca. Stejný jezdec zde uzavřel v sedle koně Wavo Noris elitní trojici.

Početná konkurence se představila v rámci Slovenského voltižního poháru, který se uskutečnil v tomto období v Košicích. Startovní listina 1. kola kategorie juniorů žen čítala celkem čtrnáct startujících, z nichž si pro nejlepší hodnocení 6,950 bodů dojela Sára Šoltézová.

Očekávaný mítink FEI Longines Jumping Nations Cup of Slovakia proběhne v následujícím období 17. a 18. týdnu. V sobotu 28. dubna se v Košicích uskuteční již 6. ročník jarních drezurních závodů.

Kompletní kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE