reklama 11C

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 8 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 8. týden roku 2018. V plném proudu je Zimní Jezdecký pohár ČJF, pokračovat bude skoková i vozatajská část seriálu. Pojede se i Světový pohár a mnoho dalšího…
19.02.2018 14:43  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Český národní kalendář nabízí další dva závody Zimního Jezdeckého poháru ČJF. V sobotu 24. února se bude skákat v Královickém dvoře, o den později se tam odehrají vozatajské soutěže. 
 
Jezdce čekají i starty na mezinárodních závodech v zahraničí. Emma de Moussac a Markéta Šrámková se představí na CSI ve Vejeru (ESP), Lada Šobichová bude závodit na CSI v Kronenbergu. 
 
Ve švédském Göteborgu se odehraje další kolo Světového poháru a to rovnou ve dvou disciplínách, v drezuře a parkurovém skákání. 
 
Z mimosportovních akcí můžeme pozvat chovatele a fanoušky starokladrubských koní na přednášku do NH Kladruby. Ta se koná v sobotu 24. února. Pokud hledáte společenské vyžití, ve stejný den proběhne v Humpolci galavečer všestrannosti a spřežení.
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE